TRAVELMATCH

TravelMatch 2021 - 10 års jubileum – Digital Workshop

Tusen takk til dere som deltok på TravelMatch 2021 online, og velkommen tilbake til TravelMatch 2022 i Oslo den 13. januar!

Dessverre lider det meste av verden fortsatt under Covid-19 pandemien, noe som innebærer stor usikkerhet for vår bransje. Imidlertid er det viktig å arbeide aktivt for å bidra til en ny start så snart mulighetene for dette er til stede. Derfor vil vi gjennomføre TravelMatch 2021 den 29. april, men som et digitalt event! Selv om det ikke vil være mulig med et fysisk arrangement, vil vi legge til rette for å skape en god arena for dialog mellom aktørene i reisebransjen. Dette vil foregå på plattformen som er utviklet som en del av databaseløsningen der alle deltagere registrerer seg.

Datoen for arrangementet vil som tidligere meldt være:
Torsdag 29. april 2021.

TravelMatch er en profesjonell bransjeworkshop som altså arrangeres for 10. gang i 2021, selv om feiringen av dette nok må settes litt på vent. TravelMatch er eid i fellesskap av ANTOR, Discover America, PATA og Virke Reise (organisasjonen for reisebyråer og turoperatører). TravelMatch er et møtested for norske og internasjonale reiselivsaktører, med muligheter for å utveksle informasjon og etablere et forretningsmessig samarbeid for utgående trafikk fra Norge.

Siden situasjonen for mange bedrifter fortsatt er uavklart, og mange er permittert, vil dette arrangementet ha mer fokus på nettverksbygging og gjensidig oppdatering.

Med tanke på å møtes igjen rent fysisk, ønsker vi dere også hjertelig velkommen tilbake til TravelMatch 2022 den 13. januar 2022 på Oslo Kongressenter!

SPANIA – ÅRETS LAND PÅ TRAVELMATCH 2021
Våre spesielle samarbeidspartnere:

Les mer om TravelMatch her >>

Hva deltagerne mener om TravelMatch

Andre året TravelMatch ble arrangert, deltok jeg for første gang, og jeg har deltatt hvert år siden den gang. Som en DMC i Tyskland og Østerrike, trenger vi en plattform for å kunne treffe våre norske kunder og partnere, både eksisterende og nye. TravelMatch greier å tilby dette på en stadig mer profesjonell måte. Synspunkter fra deltagerne blir alltid hørt, og vi føler at TravelMatch blir bedre for hvert år som går. Siden i fjor, har INBOUNDS Services GmbH vært med i PLUS DMC Group, og alle partnerne kommer selvsagt til å delta på TravelMatch. Dette er ubetinget stedet å være om du vil treffe de viktigste aktørene i den norske reisebransjen. Takk til TravelMatch teamet for å gi oss DMC´er en slik plattform!

Wenche Werner (selger)
INBOUND Services GmbH  Ι  A Partner of PLUS DMC Group

En gang i året får vi servert verden for våre føtter – på Travelmatch. Enkelt og effektivt – akkurat slik jeg må ha det i en hektisk reise planleggers hverdag. Flere av våre favoritthoteller har vi møtt her, og i år ble det jammen 4 nye konkrete reiseforslag som skal tilbys i 2020. Gleder meg og kan ikke annet enn å lure på hvorfor ikke alle som arrangerer reiser setter av dagen kommer hit for å få påfyll og ideer?

Charlotte Ehde-Eliassen (kjøper)
Manager/Owner  Ι  Jomfrureiser


Klikk her for å se bilder fra TravelMatch 2020 og tidligere arrangementer >>