TRAVELMATCH

TravelMatch 2022

Torsdag 3. mars 2022
Oslo Kongressenter

Velkommen til TravelMatch Norway 2022!

Vi kan nå endelig igjen ønske velkommen til et fysisk arrangement for hele den internasjonale reisebransjen, etter å ha måttet gjennomføre dette digitalt i 2021.

TravelMatch Norway arrangeres i 2022 for 11. gang, og er det største arrangement med fokus på reiser ut av Norge. Her samles et stort spekter av aktører på både kjøper- og selgersiden, og det gjennomføres et betydelig antall møter, de fleste av dem basert på forhåndsbookede avtaler.

Siden plassen er begrenset, lønner det seg å registrere seg så tidlig som mulig.

NB: Velkommen til Oslo på den nye datoen som er 3. mars 2022!
Les mer om TravelMatch her >>

Bli med I trekningen av flotte premier ved å registrere deg innen 1. desember. Se her >>

Våre sponsorer:

 

Samarbeidspartner luftfart:
Bransjepartnere for øvrig:

Hva deltagerne mener om TravelMatch

Andre året TravelMatch ble arrangert, deltok jeg for første gang, og jeg har deltatt hvert år siden den gang. Som en DMC i Tyskland og Østerrike, trenger vi en plattform for å kunne treffe våre norske kunder og partnere, både eksisterende og nye. TravelMatch greier å tilby dette på en stadig mer profesjonell måte. Synspunkter fra deltagerne blir alltid hørt, og vi føler at TravelMatch blir bedre for hvert år som går. Siden i fjor, har INBOUNDS Services GmbH vært med i PLUS DMC Group, og alle partnerne kommer selvsagt til å delta på TravelMatch. Dette er ubetinget stedet å være om du vil treffe de viktigste aktørene i den norske reisebransjen. Takk til TravelMatch teamet for å gi oss DMC´er en slik plattform!

Wenche Werner (selger)
INBOUND Services GmbH  Ι  A Partner of PLUS DMC Group

En gang i året får vi servert verden for våre føtter – på Travelmatch. Enkelt og effektivt – akkurat slik jeg må ha det i en hektisk reise planleggers hverdag. Flere av våre favoritthoteller har vi møtt her, og i år ble det jammen 4 nye konkrete reiseforslag som skal tilbys i 2020. Gleder meg og kan ikke annet enn å lure på hvorfor ikke alle som arrangerer reiser setter av dagen kommer hit for å få påfyll og ideer?

Charlotte Ehde-Eliassen (kjøper)
Manager/Owner  Ι  Jomfrureiser


Klikk her for å se bilder fra TravelMatch 2020 og tidligere arrangementer >>