TRAVELMATCH


Torsdag 11. januar 2024
Oslo Kongressenter

Velkommen til TravelMatch Norway 2024!

Etter en vellykket gjennomføring av TravelMatch 2023, med et rekordstort antall deltagere og med svært gode tilbakemeldinger, føler vi at den internasjonale reiselivsbransjen igjen er tilbake på sporet! Med dette som utgangspunkt, ser vi frem til å fortsette det viktige arbeidet med å bygge nettverk mellom virksomheter fra en rekke ulike land, med sikte på å skape et godt produkt for de reisende.

TravelMatch Norway arrangeres i 2024 for 13. gang, og er det desidert største og viktigste arrangementet med fokus på reiser ut av Norge. Her samles et stort spekter av aktører på både kjøper- og selgersiden, og det gjennomføres et betydelig antall møter, de fleste av dem basert på forhåndsbookede avtaler.

Siden plassen er begrenset, lønner det seg å registrere seg så tidlig som mulig. Online registrering starter først i slutten av august (for selgere), men det er mulig å forhåndsreservere plass ved å ta kontakt med oss på mail.


Velkommen tilbake til Oslo den 11. januar 2024!
Les mer om TravelMatch her >>

SAMARBEIDSPARTNER

 

 

Hva deltagerne mener om TravelMatch

Andre året TravelMatch ble arrangert, deltok jeg for første gang, og jeg har deltatt hvert år siden den gang. Som en DMC i Tyskland og Østerrike, trenger vi en plattform for å kunne treffe våre norske kunder og partnere, både eksisterende og nye. TravelMatch greier å tilby dette på en stadig mer profesjonell måte. Synspunkter fra deltagerne blir alltid hørt, og vi føler at TravelMatch blir bedre for hvert år som går. Siden i fjor, har INBOUNDS Services GmbH vært med i PLUS DMC Group, og alle partnerne kommer selvsagt til å delta på TravelMatch. Dette er ubetinget stedet å være om du vil treffe de viktigste aktørene i den norske reisebransjen. Takk til TravelMatch teamet for å gi oss DMC´er en slik plattform!

Wenche Werner (selger)
INBOUND Services GmbH  Ι  A Partner of PLUS DMC Group

En gang i året får vi servert verden for våre føtter – på Travelmatch. Enkelt og effektivt – akkurat slik jeg må ha det i en hektisk reise planleggers hverdag. Flere av våre favoritthoteller har vi møtt her, og i år ble det jammen 4 nye konkrete reiseforslag som skal tilbys i 2020. Gleder meg og kan ikke annet enn å lure på hvorfor ikke alle som arrangerer reiser setter av dagen kommer hit for å få påfyll og ideer?

Charlotte Ehde-Eliassen (kjøper)
Manager/Owner  Ι  Jomfrureiser


Klikk her for å se bilder fra TravelMatch 2020 og tidligere arrangementer >>