TRAVELMATCH

Takk for årets arrangement og velkommen tilbake i 2025!

Torsdag 9. januar 2025
Oslo Kongressenter

Vi takker for tilliten og kan igjen registrere nye rekorder for deltagelse og engasjement på TravelMatch 2024.  Aktiviteten var meget stor og det ble avholdt et enormt antall møter under arrangementet. Vi har også fått en rekke hyggelige og gode tilbakemeldinger fra de som deltok på årets arrangement, noe vi setter stor pris på.  Derfor ser vi frem til å fortsette det viktige arbeidet med å bygge nettverk mellom virksomheter fra en rekke ulike land, med sikte på å skape et godt produkt for de reisende.

TravelMatch Norway arrangeres i 2024 for 14. gang, og er det desidert største og viktigste arrangementet med fokus på reiser ut av Norge. Her samles et stort spekter av aktører på både kjøper- og selgersiden, og det gjennomføres et betydelig antall møter, de fleste av dem basert på forhåndsbookede avtaler.

Siden plassen er begrenset, lønner det seg å registrere seg så tidlig som mulig. Online registrering starter først i slutten av august (for selgere), men det er mulig å forhåndsreservere plass ved å ta kontakt med oss på mail.


Velkommen tilbake til Oslo den 9. januar 2025!
Les mer om TravelMatch her >>


TM2024 SAMARBEIDSPARTNER

 

Hva deltagerne mener om TravelMatch

 

Jeg har deltatt på TravelMatch hvert år siden 2014, med stor fornøyelse. I løpet av disse årene, har TravelMatch utviklet seg til et svært vellykket arrangement, der vi kan treffe de viktigste kundene i den norske reisebransjen. Muligheten for å forhåndsbooke møter gjør at tiden kan utnyttes 100 %, og slik pausene er lagt opp, blir det enkelt å mingle med de du ikke allerede har booket avtaler med. Våre kunder roser arrangementet og finner dette svært nyttig i sitt arbeid.

Det er et «must» for både B-Italian og PLUS DMC Group å delta i TravelMatch, og alle partnerne ser frem til dette årlige arrangementet. En stor takk til TravelMatch for å gjøre dette mulig!

 

I år (2024) var julaften den 11. januar! Følte som jeg fikk hele verden i gave, siden det var dagen for årets TravelMatch. Foran meg var en hel sal med 175 eksperter fra rundt 60 land, alle reiste til Oslo bare for å møte oss som jobber i reiselivsnæringen.  

Magisk!

Tenk å få all den ekspertisen servert på 15 fine minutter med de selgere du er interessert i, kunne spørre om alt du lurer på og virkelig får innsides informasjon. Denne møtedagen sparer meg for maange reiser for å sjekke ut hoteller, aktiviteter etc. Det ble også i år flere konkrete avtaler inngått, og nye reiseforslag som da bearbeides og kommer ut til våre kunder.

For meg kunne det gjerne vært en TravelMatch-dag også på høsten!


Klikk her for å se bilder fra tidligere arrangementer >>