PÅMELDING

TravelMatch 2024 – Påmelding


Sponsorer av premier:

 

REGISTRERING FOR KJØPERE

Det er nå åpent for online registrering av kjøpere. Klikk på linken under og registrer din informasjon i databasen. Det er viktig å legge inn mest mulig detaljert informasjon, siden dette, inkludert søkeord, gjør det enklere å finne de riktige partnerne på arrangementet.

Husk også å registrere deg til frokost- og lunchseminar i databasen.

Hvis to fra samme firma ønsker å ha felles møter, bør den ene registrere seg først, og etter at vedkommende er akseptert, kan du logge deg inn og legge til en kollega
(add another delegate).

Matchmaking, med muligheter for å forespørre om møter med selgerne, åpner i slutten av november, og mer informasjon følger til alle registrerte i forkant av dette.

 

 


REGISTRERING FOR MEDIA

Det er nå åpent for online registrering av deltagere fra media. Klikk på linken under og registrer din informasjon i databasen. Registrer så detaljert som mulig hva du er ute etter, og ved hjelp av søkeordene, blir det enklere å finne de riktige aktørene på arrangementet.

Husk også å registrere deg til frokost- og lunchseminar i databasen.

If two persons from the same company would like to share the meeting agenda, one shall register first, and when this person has been approved, it is possible to add your colleague in the database (add another delegate).

Matchmaking, med muligheter for å forespørre om møter med selgerne, åpner i slutten av november, og mer informasjon følger til alle registrerte i forkant av dette. NB: Det vil bare være mulig å booke møter med selgere på arrangementet.

 

 


REGISTRERING FOR SELGERE
Arrangementet er nå fullbooket. Dersom du ønsker å stå på venteliste ved eventuelle kanselleringer, kan du ta kontakt med oss på mail eller telefon.

Online registreringen for selgere er nå åpen. Klikk på knappen under for å registrere deg og vennligst fyll ut skjemaet med informasjon så grundig og detaljert som mulig.

Arrangøren vil vurdere informasjon med tanke på godkjenning av deltagelsen. Dette kan ta et par dager. Etter at du har mottatt din bekreftelse på godkjenning, har du full tilgang til databasen og kan logge deg inn når som helst.

Fristen for registrering som selger er 5. oktober eller når arrangementet er fullbooket. Etter dette, kan du eventuelt kontakte arrangøren for å bli satt på venteliste for arrangementet.

Vær vennlig å notere din innloggingsinformasjon (epost og passord) som du la inn ved registrering.

 

 


DELTAKERPRIS FOR SELGERE PÅ TRAVELMATCH 2024

Prisen for å delta er som følger:

  • Pris pr. selskap med ett bord / en person som deltar: kr. 6.500 + mva
    (Ca. Euro 650, avhengig av valutakursen).
  • Pris pr. selskap når to selskaper deler ett bord: kr. 4.500 + mva
    (Ca. Euro 450 avhengig av valutakursen).
  • For ytterligere en person fra samme selskap, er prisen kr. 1.050 + mva
    (Ca. Euro 105, avhengig av valutakursen)

(25% mva – Utenlandske selskaper kan søke om refusjon fra Skatteetaten etter arrangementet).

 

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med oss på email meet@travelmatch.no eller telefon +47 91198290.