MØTESTED

TravelMatch – Møtested

TravelMatch 2023 arrangeres i Oslo Kongressenter, i sentrum av Oslo. Møtestedet ligger ca. 5-10 minutters gange fra Oslo S / Sentralbanestasjonen (inkludert Flytogterminalen), Oslo Bussterminal, hovedgaten Karl Johan etc.

Dessuten er det kort vei til ulike typer offentlig transport, som busser, trikker, T-bane og lokaltog. I samme område finner du også et stort spekter av restauranter og utesteder, og et godt utvalg av hoteller.

Oslo Kongressenter er et profesjonelt møtesenter med et stort antall ulike lokaler. TravelMatch 2023 vil bli holdt i hovedsalen på Oslo Kongressenter, noe som innebærer at det er plass til alle deltagere på ett plan.

Addresse: Youngs gt. 21. Oslo.
Tel. no.: (+47) 9070 9999
Webside: www.oslokongressenter.no

Overnattingstilbud

Vi har innhentet pristilbud fra et hotell foreløpig med tanke på deltagerne på TravelMatch 2023, men flere tilbud blir lagt ut senere. Du trenger å kontakte hotellet direkte for å gjøre en booking, og siste frist for det alotmentet vi har er 21. desember 2022. Vennligst vær oppmerksom på at det er reservert et begrenset antall rom ved hotellet.

NB: Hvis du ønsker å booke rom senere enn denne fristen, må du først sjekke med hotellet om de har ledig kapasitet og om tilbudet kan forlenges.

Overnatting vil ikke inngå i faktureringen fra TravelMatch (kjøpere faktureres uansett ikke), så du må selv ordne med betaling til hotellet, fortrinnsvis ved bruk av kredittkort.

Comfort Xpress Hotel Youngstorget

Adresse: Møllergt. 26.
Beliggenhet: Rett rundt hjørnet for Oslo Kongressenter.

Priser:    
Enkeltrom kr 1.050 pr. natt.
Dobbeltrom kr 1.250 pr. natt.
Moms og andre avgifter er inkludert.
Frokost inngår ikke, men frokostpakker kan kjøpes i resepsjonen.

Bookingreferanse: 1104GR008925
Email til hotellet: xpress.youngstorget@choice.no

Bestilling: Rom bestilles ved å sende en mail til hotellet og oppgi bookingreferanse, navn, romtype, ankomst- og avreisedato, mobilnummer, samt kredittkortinformasjon som garanti for rommet.

Frist for bestilling: 21. desember 2022. Etter dette kan rom bare bestilles ved forespørsel til hotellet. Samme pris kan ikke garanteres.

NB: Tilbudet gjelder også for helgen, dersom noen også skal delta på TravelXpo/Utforsk Verden på Telenor Arena.

 

Flere hotellalternativer vil etter planen komme senere.