Matchmakingen er i gang

 

Det er nå klart for møtebooking til TravelMatch 2024!

Både kjøpere, selgere og medieaktører kan nå logge seg inn i systemet og sende forespørsler om møter under TravelMatch. Totalt er det 18 møteslots/tidspunkter som kan forhåndsbookes, selv om det naturligvis også vil være muligheter for å møtes og snakkes utenom disse tidene.

Så snart en forespørsel er lagt inn, vil det komme en email til den man ønsker å ha møte med, og vedkommende må logge seg inn i databasen for å bekrefte eller avvise forespørselen. Dette innebærer også at begge  må bekrefte avtalen før denne automatisk blir lagt inn i møtekalenderen til begge parter.

Det vil normalt være ganske hektisk aktivitet når møtebookingen åpner, og erfaringsmessig vet vi at noen av de mest populære aktørene blir fullbooket ganske tidlig.