Mange spennende deltagere

 

TravelMatch Norway blir stadig mer populært og vi har heller ikke denne gangen plass til alle som vil være med, men har derimot en venteliste med aktører som ønsker å delta.

Til tross for dette, har vi greid å få plass til et rekordstort antall aktører fra ulike sektorer og fra store deler av verden. Europa er selvsagt dominerende, noe som vel også gjenspeiler reisemønsteret i det norske markedet, men også mange andre land og områder deltar.

Noen aktører deltar år etter år, noe som jo innebærer at de er fornøyd med arrangementet, men det kommer også stadig nye aktører til. Denne gangen er det flere land som er representert for første gang, inkludert Kosovo, Madagaskar, Indonesia, Sri Lanka og Brasil, men vi har også mange nye firmaer for øvrig fra land som har vært med tidligere.

På TravelMatch Norway 2024, er det Polen som har rollen som «Destination of the Year», noe som vil prege arrangementet, og de har med seg en spennende delegasjon.

 

Se > UTSTILLERE