Tyskland er «Årets destinasjon» på TM22

 

Tyskland som reisemål; mer aktuelt enn noen gang!

Tyskland har nær sagt bestandig vært et populært reisemål blant nordmenn. Mange tyske byer har en høy status blant mange norske reisende, og kort avstand og muligheter for å reise med bil, buss, tog, ferge og fly, gjør at mulighetene er mange og varierte. Spennende attraksjoner, hyggelige kulturtradisjoner, populære idrettsarrangementer, velkjente festivaler og musikkarrangementer og mye annet, gjør Tyskland til et yndet reisemål for nesten alle kategorier av reisende. Dessuten satser landet innovativt, og Tyskland er bl.a. langt fremme når det gjelder utvikling av bærekraftige produkter og reisemål. Pandemien og tiden etter denne gjør ikke landet mindre aktuelt som reisemål.

Få med deg nyttig informasjon om den siste utvikling for dette spennende reiselandet, test dine kunnskaper og delta i spennende quiz på seminaret under TravelMatch.

Brandenburg gate at summer, Berlin