TM22 – Åpent for registrering av selgere

Det er nå åpent for online registrering av selgere til TravelMatch Norway 2022, som igjen skal gjennomføres som et fysisk arrangement på Oslo Kongressenter. Selv om det digitale arrangementet i 2021 ga muligheter for å opprettholde kontakten med partnere i bransjen, ser de fleste frem til å kunne treffes igjen også fysisk.

Plassen er fortsatt begrenset, og vi har de siste årene alltid hatt venteliste av aktører som ønsker å delta, men som ikke har fått plass. Derfor lønner det seg å registrere seg så raskt som mulig, og fristen er satt til 15. oktober, eller når arrangementet er fulltegnet.

Det er lagt opp til muligheten for å forhåndsbooke et stort antall møter, i tillegg til møter som avtales på stedet og en sekvens basert på «free float». Dessuten legges det til rette for en stor grad av sosial mingling blant deltakerne.