TRAVELMATCH

TravelMatch – Torsdag 11. januar 2018 – Oslo Kongressenter

Bli med I trekningen av flotte premier ved å registrere deg innen 1. desember. Se her >>

Våre sponser:

Vi har gleden av å bekrefte dato og lokaler for neste års TravelMatch. For å tilfredsstille kriteriene for en profesjonell og vellykket bransjeworkshop, går vi tilbake til vårt originale konsept, og holder arrangementet på torsdag i Oslo sentrum, og vi er igjen tilbake til Oslo Kongressenter som arrangementssted, sist brukt under TravelMatch 2015.

TravelMatch er en profesjonell bransjeworkshop som arrangeres for 7. gang i 2018, eid i fellesskap av ANTOR, Discover America, PATA og Virke Reise Utland (foreningen for reisebyråer og turoperatører). TravelMatch er et møtested for norske og internasjonale reiselivsaktører, med muligheter for å utveksle informasjon og etablere et forretningsmessig samarbeid for utgående trafikk fra Norge.

Les mer om TravelMatch her >>
Klikk her for å se bilder fra TravelMatch 2018 og tidligere arrangementer >>

 

SISTE NYHETER

Facebook News

Successful TravelMatch 2018
It was a vibrant atmosphere and a lot of action in Oslo Congress Center during the recent TravelMatch 2018. While the evaluation has just started, the organizer already received a lot of positive feedback, and a lot of partners claiming that they will be back next year.
... See MoreSee Less

View on Facebook